Pismo zahvale za spodbudo vsem, ki hrepenite po boljšem Življenju

  • Home
  • >
  • Pismo zahvale za spodbudo vsem, ki hrepenite po boljšem Življenju
20. december, 2020

Ko sem prejela pismo gospe J. M., moje stranke, sem imela polne oči solz ganjenosti, v srcu pa neizmerno veselje ob zavedanju, da se ji je resnično spremenilo življenje, da sem bila del te zgodbe in da moje delo prinaša te spremembe. Seveda brez odločitve, volje in vztrajanja ga. J, ne bi uspelo. Njeno pismo objavljam za spodbudo vsem, ki vas srce kliče k temu, da se podate na pot k sebi, v lepše Življenje. Hvala, ga J, za pogum, vse zmage, zapisane besede in dovoljenje, da ga delim.

Spoštovana ga. Justina!

Izteka se leto in prihaja zame najlepši čas; božič. Želim na kratko opisati svojo zgodbo v zadnjem letu, v kateri ste imela vi, ga. Justina, veliko vlogo. Brez vašega vodstva, duhovne podpore, pomoči in učenja ne bi uspela. Naj začnem …

Bil je oktober 2019. Bila sem popolnoma sesuta, brez čustev, energije, življenja … mrtva. Vsi dogodki v mojem življenju (manipulacija, poniževanja, stalna prilagajanja, obtoževanja in na koncu še popolna ignoranca) zadnjih 10 let so me pripeljali do te točke, ko ti je popolnoma vseeno za vse. Takrat sem vedela, da je zadnji čas, da se zbudim in naredim oz. konkretno spremenim svoje življenje. Enostavno sem si rekla, konec je, poskrbi zase, imaš prečudovitega otroka, kateri potrebuje mamo in ne “robota”!

V tistem času, sem spoznala ga. Justino in takoj sem začutila, da je ona tista, ki mi lahko pomaga v tistem trenutku. Dogovorila sva se za svetovanje in terapijo. Moram priznati, da sem šla prvič k njej z malce strahu, vendar brez kakršnega koli dvoma. Takoj je začutila, kaj se dogaja, kaj je v ozadju …. celo imena in obnašanje in čutnost posameznikov je začutila do potankosti. Na prvem srečanju mi je ostalo v spominu, da mi je uspelo porabit celo škatlo robcev … solze so tekle v potokih 2 uri … Mogoče se bo slišalo malo smešno, vendar se bila vesela, ker sem lahko končno jokala … odprla mi je srce. Sledila sem njenim nasvetom in se počutila vsak dan boljše.

Ko sem prišla na drugo srečanje konec januarja sva ugotovili, da sva naredili velik korak . Po drugem srečanju mi je uspelo zbrati toliko moči, da sem končala svoje 12- letno toksično partnersko razmerje in zaprla vrata. Priznam, bilo je boleče, naporno … Skozi ves ta čas mi je bila v največjo oporo ga Justina s svojo energijo in zaščito, ki jo je dajala tako meni kot moji hčerki. V manj kot po leta sem uspela kljub vsem zapletom s trenutno situacijo manifestirati tri večje projekte (prodaja starega stanovanja, nakup novega stanovanja in odpiranje novih poslovnih priložnosti).

Ga. Justina me je naučila pravilne komunikacije z univerzumom, kako se ljubiti, kako začutiti svojo dušo, svojega notranjega otroka, kako premagati strah, kako izraziti jezo, kako se zaščititi, kako porezati vezi, kako odpuščati, kako preprečiti manipulacijo, kako postati močen in slediti svojim sanjam in jih hkrati tudi uresničevati. Skratka, ga Justina je zame velika ženska, z velikim , z neprecenljivimi sposobnostmi svoje duše, moja vodnica, učiteljica in lahko bi rekla moj angel.

Ljudje zbudite se, začutite se in odprite svoje . Življenje je lahko čudovito in samo vi ste tisti, ki ste odgovorni za svojo srečo in doseganje svojih ciljev. Vsi cilji so uresničljivi, sledite svojim sanjam in verjemite, da se vam bodo z vašo ljubeznijo do sebe in drugih uresničile. Nikoli ne dopustite, da vas drugi uničujejo in ne živite življenja tako, kot si želijo drugi. Srčna hvala ga Justina za vse – brez vaše šole, podpore, nasvetov in pomoči ne bi postala in zmogla to kar sem. Hvala.

J. M.

 

X