Moj način dela

  • Home
  • >
  • Moj način dela
17. avgust, 2020

Že nekaj dni se ukvarjam s tem, kako ljudem povedati, kako delujem, na osnovi česa podajam informacije, pa naj gre za predavanja ali svetovanja. Predavam izključno tista spoznanja, do katerih sem prišla skozi svoje izkušnje, preko predelovanja svojih bolečin in bremen preteklosti in preko dela z otroki in starši. Vedno mi je največ dala lastna izkušnja, ker me je vodila najgloblje. Za svoje delo nimam zvenečih imen – preprosto dobivam informacije, ki jih je duša človeka prinesla na površje, ker je pripravljen, da jih razreši, da se osvobodi. Najprej jih začutim v telesu. Najlažje povem to s primeri.

Pri otroku sem začutila močno vpitje v desnem ušesu in ko sem ga vprašala, kdo je nekoč tako močno vpil nanj, je povedal, da je enkrat močno znorel oče in vpil in od takrat ima občutek, da je z njim nekaj narobe (v razmislek, preden vpijemo na otroke).

Pri neki gospe, ki se ji kar naprej pojavljajo dvomi v zvezi s partnerstvom, sem začutila roke na vratu in ko sem jo vprašala, kdo jo je enkrat davil, se je spomnila bivšega partnerja. Ta nepredelan občutek danes vpliva na njeno sprejemanje sicer lepega partnerstva. Včasih to začutim v klepetu z nekom, a dobim jasno navodilo, da oseba ni pripravljena in naj počakam. Spet drugič pa mi telo jasno pokaže, da je nujno, da osebi povem in ji pomagam. Najlepše je, kadar oseba dovoli čutiti in se odpre in nekaj naredi. Pogosto se manjši procesi zgodijo kar na kavi, na sprehodu ali med klepetom. Za zahtevnejše stvari je potrebno seveda svetovanje, ko energije osebo in mene pripravijo, da vse steče. Nikoli ne rečem, da se bo življenje spremenilo v trenutku, a vem, da gredo ljudje s svetovanja predvsem z zavedanjem, da obstaja nekaj večjega, kar imajo v sebi in kar jih obdaja in da se vedno da nekaj narediti.

Morda še zanimiv primer s svetovanja, ko je gospo zanimalo, kako jaz vse to vem. Odgovor, da samo »čutim«, kar je v njej, je ni pomiril, zato sem prosila vodnike, če mi pomagajo, da ji bomo to pojasnili. V trenutku je začelo v sobi zaudarjati po gnojnici in gospo je zajela panika. Ko sem jo vprašala, če se ji je kaj zgodilo, ko je bila majhna, je z grozo povedala, da je pri dveh letih padla v gnoj in da so jo komaj rešili. Začela je kašljati, bruhati vso tisto gnojnico, ki je bila energetsko še vedno v njej, predvsem pa sva prišli do prvega trenutka v tem življenju, ko se je pojavil strah pred umiranjem. Bilo je zelo močno, gospo je izčrpalo, a mi je naslednji dan sporočila, da je super spala in da čuti veliko olajšanje.

Čutiti in zaznavati vse to je lepo, včasih pa težko, ko vidiš, kaj vse nekdo nosi v sebi, pa ni pripravljen nič narediti. Ljudje, ki pridejo na svetovanje, so na tak ali drugačen način ranjeni, zato je še kako pomembno, da vse poteka na nežen, ljubeč način. Je pa to velika odgovornost in še kako je potrebno slediti navodilom duše, vodnikov, da ne prestopimo meje in koga še bolj ne prizadenemo. Moj glavni cilj pri svetovanju je, da se oseba začuti, poveže s svojo dušo in vodniki, da gre lahko opogumljena naprej v življenje. Ko odide naprej z žarom v očeh. To vedno znova napolni moje srce in mi polepša življenje.

Moje sporočilo je, da se je smiselno vprašati, kaj je razlog za naše težave in se vanj poglobiti. Če ne pridemo sami do dogovora, sem, če me začutite, tukaj za vas, da vam pomagam, zato dobrodošli na moja predavanja, delavnice in svetovanja.

Ob težavah se zavemo svoje majhnosti, ki nas vodi v spoznanje, da smo del nečesa velikega, čudovitega, svetega – in to je neprecenljivo.

 

Z Ljubeznijo

Justina

X