HVALEŽNA SEM ZA VSAKEGA, KI NAREDI KORAK K SEBI

  • Home
  • >
  • HVALEŽNA SEM ZA VSAKEGA, KI NAREDI KORAK K SEBI
11. april, 2021

Mesec marec mi je pokazal, da ves čas čutim in trdim pravilno, zato ni čudno, da so mi v tem mesecu največkrat tekle solze bisernice, solze ganjenosti.  Zakaj? Na individualna svetovanja so prišli moški, ki se zavedajo svoje naloge, ki so bili pripravljeni pogledati resnici v oči, se soočiti s svojimi občutki, ki jih razjedajo od otroštva, bremenijo po rodovnih linijah. Ki so se zmogli razjokati, ker v njih še vedno joka majhen deček, ki ga je pretepel oče, na katerega je vpila mama, ki ni smel pokazati, kdo v resnici je, kaj prinaša na ta svet. Še danes me poboža misel na to, kakšne talente in darove prinašajo s seboj, kaj vse lahko ustvarijo, naredijo. A najpomembnejše je, da so videli moč v resnici, da so s svojim odpiranjem srca odprli pot svojim partnerica, otrokom. Ko sem tako stala pred enim gospodom, sem lahko samo spustila solze in se mu globoko zahvalila, da obstaja, da je svojo moč usmeril tja, kjer je najbolj potrebna, vase, v svojo družino. Nadgradnja tega je bila družina, kjer se je več članov odločilo, da nekaj spremenijo – darilo, za katerega sem hvaležna v imenu vseh, ki se zavedamo, da je družina temelj človeške družbe. Kajti nobena skupnost na svetu nam ne more dati toliko darov, žal pa tudi bremen, kot nam jih da družina. In v meni je zasijala lučka upanja, saj si od nekdaj najbolj želim delati s celimi družinami. Ker je vredno. Kajti ljudje šele ko premaknemo nekaj v sebi, začutimo, kakšna bremena smo nosili, ker nismo imeli pravega mesta v družini, ker ni nihče slišal, kaj govorimo, ker ni nihče videl, kdo v resnici smo, ker nas ni nihče podprl, četudi smo prišli v to družino z namenom, da prekinemo več generacij trajajoče vzorce, ki so izčrpavali celotne rodove. Kajti deluje, deluje na vseh nivojih našega življenja, ko se začnemo osvobajati, odpirati, sprejemati resnico in postavljati temelje sebe na novi energiji.

Zame ni lepšega občutka pri mojem delu, ko se ob koncu oseba, ki je prišla na svetovanje, pogleda v ogledalu, ko vidi žar v očeh, ko pove, da je lažja za 100 kilogramov, ko vidi pot naprej. In ve, da lahko spreminja svoje življenje na boljše, da bo zdravo tudi telo, da bodo zdravi odnosi in da bo življenje polno vsega, po čemer hrepenimo. Ne gre čez noč, a ko enkrat spet čutimo sebe in se naučimo, kako spuščati, predelovati občutke, lahko korakamo v izpolnjeno življenje. In to je glavni namen naše prisotnosti na Zemlji – da v polnosti živimo.

Nimam čarobne palčke, lahko pa vas vodim v to, da naredite nekaj dobrega zase, da se začutite, spustite bremena preteklosti, vidite, koliko čudovitih stvari je v vas, pa niso mogle priti na dan … Čarobna moč je v vas – dovolite si jo začutiti, priti v stik z njo. Če vam lahko pri tem pomagam, ste seveda dobrodošli. Globoko hvaležna sem za vsakega, ki naredi korak k sebi, v boljše Življenje.

Živimo to Življenje z vso ljubeznijo so sebe, življenja samega in vseh lepot, ki nas obdajajo.

Z ljubeznijo Justina

X